Kelemen: Lăzăroiu a spus că e de acord să particip la dezbatere

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a declarat că a discutat cu consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu despre participarea sa la dezbaterea de vineri seară, iar acesta i-a spus că este de acord, dar decizia finală aparţine organizatorului întâlnirii, IPP.

19 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Lăzăroiu a spus că e de acord să particip la dezbatere

Kelemen: Lăzăroiu a spus că e de acord să particip la dezbatere (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit cu domnul Lăzăroiu, dânsul a spus că e de acord să particip la dezbatere, dar impresia mea era că nu prea era de acord. A spus că nu au nimic împotrivă, dar decizia de invitarea a mea aparţine organizatorului dezbaterii, IPP", a spus Kelemen.

Acesta a menţionat că a trimis o solicitare către IPP şi aşteaptă un răspuns scris dacă este acceptat sau nu la dezbaterea de vineri seară dintre principalii candidaţi la Preşedinţie.

"IPP nu are niciun drept să nu mă accepte. Aştept până la ora 15.30 un răspuns. Eu sunt în Covasna, plec spre Braşov şi trebuie să am timp apoi să ajung la Bucureşti. Dacă nu primesc un răspuns până la 15.30, nu mă mai duc", a afirmat Kelemen.

Kelemen declara, anterior, că el vrea să participe la dezbaterea organizată de IPP cu candidaţii la Preşedinţie şi că a fost contactat de Mircea Geoană şi Crin Antonescu, care au acceptat să fie prezent la dezbaterea de vineri seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici