Kelemen: Nu răspundem la şantaj sau ameninţări. Nu se construiesc alianţe stabile pe aşa ceva

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Deva, că Uniunea "nu răspunde la şantaj şi ameninţări", adăugând că "nu se construiesc alianţe stabile şi un viitor pe aşa ceva"

496 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Nu răspundem la şantaj sau ameninţări. Nu se construiesc alianţe stabile pe aşa ceva

Kelemen: Nu răspundem la şantaj sau ameninţări. Nu se construiesc alianţe stabile pe aşa ceva (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat dacă alianţa cu PDL funcţionează, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a răspuns: "Da! Clar".

"O perioadă nu am avut majoritate parlamentară şi nu a fost bine. Insist să avem majoritate parlamentară în fiecare zi, dacă nu, lucrurile se complică şi ajungem într-o situaţie dificilă. Momentan, nu cred că se va ajunge la aşa ceva pentru că alianţa funcţionează. Oricum anunţ ca de fiecare dată că nu răspundem la şantaj sau ameninţari. Nu se construiesc alianţe stabile şi un viitor pe aşa ceva. Dacă ni se spune ori urcaţi în tren ori rămâneţi pe peron noi nu răspundem", a afirmat Kelemen.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a aflat, sâmbătă, la Deva, unde a participat la Conferinţa Maghiarilor din Diasporă care marchează deschiderea Festivalului Zilele Maghiare, care se desfăşoară, între 28 mai şi 5 iunie, în peste 25 de localităţi din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici