Kelemen: UDMR va vota Guvernul, dar aşteptăm dialog şi punctual vom decide cum votăm pe viitor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, că parlamentarii formaţiunii sale vor vota Guvernul Cioloş, însă aşteaptă dialog pe viitor cu acesta şi sprijin pentru minorităţi, urmând să decidă punctual cum vor vota pentru restul proiectelor lui Dacian Cioloş.

78 afișări
Imaginea articolului Kelemen: UDMR va vota Guvernul, dar aşteptăm dialog şi punctual vom decide cum votăm pe viitor

Kelemen: UDMR va vota Guvernul, dar aşteptăm dialog şi punctual vom decide cum votăm pe viitor (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Liderul UDMR a precizat că votul de marţi nu înseamnă că formaţiunea a renunţat "la formula consacrată" a Guvernului politic. "UDMR va vota pentru instalarea Guvernului condus de Dacian Cioloş şi suntem conştienţi că într-un an nu se pot înfăptui minuni. Nu există minuni. Trebuie să depunem eforturi", a spus Kelemen.

Acesta a spus că aşteaptă de la Guvern respectarea legislaţiei în vigoare, inclusiv în ceea ce priveşte minorităţile naţionale, dar şi măsuri privind economia şi administraţia publică, lucruri de care va depinde susţinerea viitoare a UDMR.

"Azi veţi avea voturile noastre. În continuare aşteptăm de la dumneavoastră un dialog constant şi sincer. (...) Punctual vom decide cum vom vota", a conchis Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici