Klaus Iohannis a spus în câte vacanţe a fost în cei cinci ani de când este preşedinte

Klaus Iohannis a declarat miercuri că în ultimii cinci ani a fost plecat în trei vacanţe, dar chiar şi atunci a lucrat, fiindcă ”munca preşedintelui nu o poate face nimeni”. ”Din păcate în ultimii doi ani nu am mai avut vacanţe, fiindcă am scăpat ţara de pesedişti”, a mai spus el.

432 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a spus în câte vacanţe a fost în cei cinci ani de când este preşedinte

”Am fost plecat în total în cinci ani în trei vacanţe. Chiar dacă am fost plecat, am lucrat, preşedintele nu are dreptul la concediu, pentru că munca preşedintelui nu o poate face nimeni. Chiar când am plecat, mi-am luat mapa, pixul şi am lucrat pe documente, pe telefon. Din pacate, în ultimii doi ani nu am mai avut vacanţe, fiindcă am scăpat ţara de pesedişti”, a spus Klaus Iohannis.

El a fost constant criticat de liderii social-democraţi, în spaţiul public, pentru că ar fi plecat mai mult în vacanţe.

CITEŞTE ŞI: Iohannis răspunde întrebărilor jurnaliştilor: De ce nu accept o dezbatere cu Dăncilă? A fost parte activă a mârlăniilor pesediste / În cinci ani am fost în trei vacanţe / Despre casele sale: Nu sunt şase

„Săptămânile de lucru arată diferit. De regulă începe luni şi se termină vineri sau sâmbătă. Fiecare zi începe dimineaţă şi se încheie la 6, dar poate să se încheie şi la 12 noaptea. În chestiunea vacanţelor, sper că românii au văzut cum merg câte o zi la munte, unde am avut ocazia să discut cu românii”, a mai spus preşedintele.

Taguri:
iohannis,
vacanţe,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici