Klaus Iohannis, aşteptat sâmbătă la Consiliul Naţional PNL - surse

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la şedinţa Consiliului Naţional PNL, după ce a primit o invitaţie din partea liderului PNL, Ludovic Orban, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

212 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, aşteptat sâmbătă la Consiliul Naţional PNL - surse

Klaus Iohannis, aşteptat sâmbătă la Consiliul Naţional PNL- surse

Potrivit surselor citate, şeful statului va merge la şedinţa de sâmbătă, după ce în urmă cu câteva zile a avut o întâlnire, la o vilă de protocol, cu mai mulţi lideri liberali.

În contextul participării şefului statului, Ludovic Orban ar fi decis amânarea votului pe modificările aduse la statutul partidului.

La şedinţa de sâmbătă, mai transmit sursele politice, va fi decisă o echipă pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din care vor face parte în primul rând cei care au discutat cu preşedintele Iohannis: Ludovic Orban, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Iulian Dumitrescu, Marian Petrache, Cristian Buşoi, Emil Boc, Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur.

Preşedintele le ceruse liderilor liberali să pună punct conflictelor interne şi să colaboreze între ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici