Klaus Iohannis, invitat la un summit al Partidului Popular European pe 28 mai

O serie de lideri politici şi oficiali UE din cadrul Partidului Popular European (PPE), inclusiv preşedintele României, Klaus Iohannis, au fost invitaţi să participe la un summit PPE, ce se va desfăşura pe 28 mai, înainte de reuniunea Consiliului European, informează formaţiunea paneuropeană.

191 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, invitat la un summit al Partidului Popular European pe 28 mai

Klaus Iohannis, invitat la un summit al Partidului Popular European pe 28 mai

Pe lângă Iohannis, la summit, ce va avea la loc la Bruxelles, au fost invitaţi preşedinţii Consiliului European, Comisiei Europene şi Parlamentului European - Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, respectiv Antonio Tajani, cât şi şefi de stat şi de guvern, membri PPE, din mai multe ţări europene, inclusiv din Bulgaria (Boiko Borisov), Austria (Sebastian Kurz), Germania (Angela Merkel).

Pe agenda summitului este pregătirea pentru reuniunea Consiliului European, ce se va desfăşura pe data de 28 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici