Klaus Iohannis: Nu mă lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele lui

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că nu se luptă cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele din spatele acestuia, cu "baronii şi găştile de partid", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1095 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Nu mă lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele lui

Klaus Iohannis (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

ACL a organizat, sâmbătă, un miting la Constanţa, în care au fost prezenţi membri şi simpatizanţi ai acestei formaţiuni politice din mai multe judeţe din sudul ţării. Liderii ACL au urcat pe scena amenajată în Piaţa Far, zonă unde în trecut au avut loc numeroase întâlniri electorale ale PSD şi ale lui Radu Mazăre, pe acordurile piesei "Fie să renască" a trupei Phoenix, după care a fost intonat imnul de stat.

După discursurile mai multor lideri ACL, la final a venit rândul candidatului la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis, care le-a spus celor prezenţi că nu se luptă cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele acestuia.

“Se spune că mă lupt cu candidatul Ponta, că noi doi vom intra în turul doi. Daţi-mi voie să vă spun ceva apropo de luptă, Victor Ponta reprezintă un sistem, în spatele lui sunt toţi baronii, sunt toate găştile de partid, el a dezamăgit, dar sistemul îl împinge înainte. Eu, de fapt, nici nu mă lupt cu Victor Ponta, mă lupt cu sistemul pe care îl reprezintă şi nu mă lupt pentru mine, mă lupt pentru voi”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, co-preşedintele ACL, Vasile Blaga, a lansat în discursul său un atac la adresa baronilor PSD, spunând că ţara s-a săturat de ei.

“Şi românii din sudul ţării s-au săturat de PSD, s-au săturat de satrapul Duicu de la Mehedinţi, de satrapul Cosma de la Prahova, de Bunea Stancu de la Brăila, de fraţii siamezi Mazăre şi Nicuşor, din Constanţa, dar mai ales s-au săturat de tatăl satrapilor care a pârjolit judeţul Teleorman, Liviu Dragnea, şi de cel care este condus de ei, Victor Ponta, cel mai slab premier al României din istoria acestei ţări”, a afirmat Blaga.

Mitingul electoral al ACL de la Constanţa s-a încheiat cu imnul PDL, "Verde înrourat".

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai ACL din mai multe judeţe, printre care Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ilfov, Buzău, Prahova şi municipiul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici