Klaus Iohannis participă astăzi la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa, duminică, la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles, obiectivul acestei reuniuni fiind agrearea proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

489 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis participă astăzi la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Klaus Iohannis participă astăzi la reuniunea extraordinară a Consiliului European

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa, duminică, 25 noiembrie a.c., la reuniunea extraordinară a Consiliului European (art.50) de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Obiectivul acestei reuniuni este agrearea proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis MEDIAFAX.

De asemenea, membrii Consiliului European vor discuta despre Declaraţia politică privind viitoarele relaţii dintre UE şi Marea Britanie.

”După agrearea proiectului de către liderii statelor membre în Consiliul European, Acordul de retragere al Marii Britanii din Uniune urmează să fie aprobat formal în Consiliul UE şi de Parlamentul European şi ratificat de către Parlamentul britanic”, se mai menţionează în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici