Băsescu i-a criticat pe Blaga, Videanu şi Berceanu

Preşedintele Traian Băsescu i-a criticat, duminică seară, pe Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu, în cazul primilor doi pretextul fiind situaţia organizaţiei de Bucureşti, condusă de Liviu Negoiţă ca interimar, iar pentru Berceanu utilizarea fondurilor comunitare, relatează Gândul.

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a criticat pe Blaga, Videanu şi Berceanu

Băsescu i-a criticat pe Blaga, Videanu şi Berceanu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"N-aţi fost în stare nici să găsiţi un lider la Bucureşti. Aţi vrut să păstraţi toţi câte o bucăţică din Bucureşti. Videanu a pierdut glorios Bucureştiul pentru că n-a ştiut să comunice ce-a făcut. Blaga a pierdut alegerile de asemenea glorios. Negoiţă e bun, dar nu se ştie dacă e...", a spus Băsescu, potrivit Gândul.

Ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, şeful statului i-a reproşat modul în care sunt utilizate fondurile comunitare.

"Berceanu, nu te mai plânge că n-ai bani şi nu te mai duce să ceri la Guvern! Ai avans de 10 la sută din fondurile comunitare", a afirmat preşedintele.

O altă remarcă a preşedintelui a fost interpretată de cei prezenţi ca fiind tot un atac la cei trei, notează Gândul. "Pentru 30.000 de oameni care sunt clientela voastră sacrificaţi nouă milioane de alegători", a spus Băsescu.

Surse participante la întâlnirea Băsescu-PDL de la Snagov au declarat pentru MEDIAFAX că şeful statului ar fi avertizat că, dacă nu sunt aplicate măsurile de reformă, refuză să mai cauţioneze actualul Cabinet şi i-a acuzat pe unii miniştri de lipsă de solidaritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici