La Timişoara s-a strigat din nou victorie! Dominic Fritz a câştigat alegerile locale

  • Dominic Fritz a făcut baie de mulţime în Piaţa Victoriei din Timişoara
  • Câteva sute de timişoreni l-au aclamat la scenă deschisă
  • Noul primar spune că a încercat şi a reuşit iar acum este hoărât să schimbe Timişoara
2034 afișări
Imaginea articolului La Timişoara s-a strigat din nou victorie! Dominic Fritz a câştigat alegerile locale

La Timişoara s-a strigat din nou victorie! Dominic Fritz a câştigat alegerile locale

Dominic Fritz candidatul USR la funcţia de primar al Timişoarei a făcut baie de mulţime în Piaţa Victoriei din centrul oraşului.

 Acesta a ţinut să mulţumească timişorenilor pentru susţinere şi le-a transmis că în oraş v-a începe o nouă revoluţie.

Noul primar spune că va şterge cuvintele „nu se poate” din vocabularul Timişoarei.

„Timişoara a încheiat prin vot definitive perioada de tranziţie de 30 de ani. Astăzi, un oraş European a ales un primar European. Mulţumesc”, le-a transmis Fritz oamenilor adunaţi în piaţă.

Cele mai mari aşteptări de la Dominic le au tinerii, care îşi doresc un oraş european în care să se desfăşoare multe evenimente culturale.

„Aştept o schimbare, o schimbare foarte radicală, ca să spun aşa, aştept să se întoarcă toţi studenţii şi toţi tinerii care au plecat în străinătate şi să se întoarcă împăcaţi în oraşul din care au plecat”, a spus Adela Melania Manciu, studentă în Timişoara.

„O altă gândire, nu mai este o gândire comunistă, este o gândire mult mai bună, mult mai liberă”, spune şi Marcela Voicu, arhitect.

„Nu doar intelligent ci şi foarte charismatic şi foarte aproape de noi. Nu ştiu care este lista lui de priorităţi dar eu sper să facă curăţenie”, este de părere studenta Roxana Loredana Toma.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici