Lăzăroiu: Băsescu nu a mai mers la Realitatea şi Antena pentru a nu legitima oameni cu agende ostile

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, luni, că Traian Băsescu a renunţat la reuniunile din Piaţa Universităţii după ce au existat câteva întâlniri "ratate" şi că şeful statului nu merge la Realitatea TV şi Antena 3 pentru că nu vrea să legitimeze oameni cu "agende politice ostile".

19 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Băsescu nu a mai mers la Realitatea şi Antena pentru a nu legitima oameni cu agende ostile

Lăzăroiu: Băsescu nu a mai mers la Realitatea şi Antena pentru a nu legitima oameni cu agende ostile (Imagine: Gândul)

"Piaţa Universităţii ... Au fost câteva întâlniri ratate şi, de atunci, nu s-au mai întâmplat. Dar preşedintele are posibilitatea să se adreseze oamenilor în multe alte feluri decât mergând în Piaţa Universităţii", a declarat Sebastian Lăzăroiu, la videochat-ul ziarului "Gândul".

Totodată, el a explicat că absenţa şefului statului de la "trusturile domnilor Vântu şi Voiculescu" este legată strict de ceea ce s-a întâmplat "în campanii, în precampanii, în anii trecuţi".

"Nu există neapărat un boicot, dar nici nu vrea să legitimeze doi oameni care au agende politice ostile şi care au ca paravan aceste trusturi de presă", a conchis Lăzăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici