Lăzăroiu, despre o copertă Playboy cu "Albă ca Zăpada": "Wtf! De când face Playboy politică?"

Fostul ministru Sebastian Lăzăroiu a postat, marţi, pe contul de Facebook, o imagine a copertei revistei Playboy, care reprezintă o tânără ce pozează nud, cu un măr roşu în mână şi un voal alb pe care scrie "Albă ca Zăpada există!", pe care o comentează sec: "Wtf! De când face Playboy politică?".

1814 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu, despre o copertă Playboy cu "Albă ca Zăpada": "Wtf! De când face Playboy politică?"

Lăzăroiu, despre o copertă Playboy cu "Albă ca Zăpada": "Wtf! De când face Playboy politică?"

"Wtf! (What the fuck!, n.r.). De când face Playboy politică?", a postat Lăzăroiu comentând coperta numărului din decembrie al revistei Playboy.

Postarea lui Lăzăroiu a primit "like" de la mai mulţi utilizatori de Facebook. "Încă o dovadă că sunteţi genial, domnule Lăzăroiu", este unul dintre comentarii.

Lăzăroiu afirma, într-un editorial publicat de Q-magazine în decembrie 2010, că partidele "vor fi foarte prudente să promită marea cu sarea" în 2012, an electoral în care conceptul-cheie va fi "Albă-ca-Zăpada" - o schimbare fundamentală în ordinea socială şi instituţională.

"Albă-ca-Zăpada" va fi conceptul-cheie al anului 2012. Unii îl înţeleg ca pe o nouă formaţiune politică, alţii ca pe un vechi partid, radical transformat. Eu l-aş înţelege mai degrabă ca pe o schimbare fundamentală în ordinea socială şi instituţională. Eşecul marilor agregate, fie că vorbim despre state, bănci sau corpo­raţii, are consecinţe dramatice asupra democraţiei elective. Sobrietatea, cumpătarea şi competiţia onestă vor domina populismul, clientelismul leneş şi risipa veselă din administraţie. Societatea a intrat deja în alertă. Şi îşi va găsi propriile forme de veghe", susţinea Lăzăroiu.

Conceptul lansat de Lăzăroiu a fost comentat, criticat şi chiar ironizat de analişti, de presă, de politicieni şi inclusiv de către reprezentanţi ai PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici