Lăzăroiu: Emil Boc ar trebui să fie declarat erou

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, joi, la interviurile "Gândul", că premierul Emil Boc ar trebui declarat erou pentru că, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, a echilibrat bugetul într-o perioadă atât de scurtă.

52 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Emil Boc ar trebui să fie declarat erou

Lăzăroiu: Emil Boc ar trebui să fie declarat erou (Imagine: Adrian Stocoviciu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă premierul ar trebui să demisioneze din PDL, în contextul în care a produs prejudicii de imagine partidului prin măsurile luate de Executiv, Lăzăroiu a răspuns: "Ar însemna să admită partidul şi domnul Boc că ce au făcut până acum e greşit, ceea ce ar fi o nebunie, pentru că, totuşi, ei au luat România de la un deficit de aproape 10% în ianuarie 2010 şi au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne îndreptăm spre un 4,4. Deci, cine reuşeşte să echilibreze într-o perioadă atât de scurtă bugetul nu cred că ar trebui să-şi dea demisia din partid, ar trebui să fie declarat erou, după părerea mea, pentru că asta s-a întâmplat. Cu sacrificii mari. În special premierul. Partidul nu a fost tocmai solidar cu premierul, dar premierul a tras după el şi, împreună cu preşedintele, au tras tot poporul după ei, cu forţă", a declarat Sebastian Lăzăroiu pentru Gândul.

El a mai spus că oamenii au fost nemulţumiţi de măsurile luate de Guvern.

"Oamenii au fost nemulţumiţi, nu au vrut să înţeleagă. Era şi greu într-o atmosferă creată de trusturile de presă în care preşedintele şi premierul erau împotriva poporului. Deci, pe fondul ăsta de zgomot şi minciuni, totuşi România a mers înainte şi a fost salvată de la un dezastru", a mai spus consilierul prezidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici