Lăzăroiu: Există o persoană care sună la instituţii în numele meu şi cere bani

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat luni, la videochat-ul ziarului "Gândul", că există persoane care, folosindu-se de numele unor demnitari, sună la diferite instituţii din ţară şi cer bani, fiind folosit chiar şi numele său.

27 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Există o persoană care sună la instituţii în numele meu şi cere bani

Lăzăroiu: Există o persoană care sună la instituţii în numele meu şi cere bani (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că întâmplă un fenomen... Sunt oameni, mulţi oameni care fac trafic de influenţă folosindu-se de numele unor demnitari. Eu însumi sunt în această situaţie de patru luni de zile. Există o persoană care sună la diferite instituţii aproape în toată ţara, şi la nivel central şi la nivel local şi care se dă drept eu, Sebastian Lăzoriu, şi care cere bani. Sunt mulţi care mă sună şi mă întreabă dacă am făcut eu asta şi le spun că nu. În schimb, mi-e groază că sunt unii care nu mă sună. Şi cred că asta se întâmplă cu mulţi demnitari şi cred că sunt unii care se folosesc chiar de numele preşedintelui pentru a face acest gen de trafic de influenţă", a declarat Sebastian Lăzăroiu pentru Gândul.

El a mai spus că autorităţile anchetează aceste cazuri.

"Lucrurile sunt sub anchetă, nu vă imaginaţi că stăm degeaba, vreau să fac pe această cale un apel pentru cei care sunt la nivel de decizie în diferite autorităţi că Sebastian Lăzăroiu nu-i sună să le ceară bani niciodată", a subliniat Lăzăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici