Lăzăroiu, la acuzaţiile privind penele de curent: PSD va provoca cutremur de 7 grade

Sebastian Lăzăroiu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, în replică la acuzaţiile privind intenţia PDL de a provoca pene de curent la închiderea urnelor, că PSD şi seismologul Ioan Istrate vor să provoace un cutremur de şapte grade Richter, duminică, la ora 21.00, pentru a frauda alegerile.

34 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu, la acuzaţiile privind penele de curent: PSD va provoca cutremur de 7 grade

Lăzăroiu, la acuzaţiile privind penele de curent: PSD va provoca cutremur de 7 grade (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem informaţii certe că PSD, împreună cu seismologul Ioan Istrate, vor să provoace un cutremur de şapte grade pe scara Richter, duminică, la ora 21.00, pentru ca, în haosul creat, să poată frauda alegerile", a spus Lăzăroiu.

PDL are în vedere ca, prin diferite mijloace, de la presiune la stimulente, să producă pene de curent electric în ziua votului, după închiderea urnelor, precum şi să constituie grupuri de presiune care să împiedice centralizarea voturilor, a afirmat, joi, purtătorul de cuvânt al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici