Lăzăroiu: Nu mi se pare ruşinos să te aliezi cu Felix, ci să te aliezi cu Crin

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu afirmă, într-o declaraţie pentru "Gândul", că nu liberalilor ar trebui să le fie ruşine de alianţa cu PC, ci invers, pentru că liderul liberal Crin Antonescu este "un şomer de lux, care are prezenţa de 1% în Parlament, dar ia indemnizaţia întreagă".

41 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Nu mi se pare ruşinos să te aliezi cu Felix, ci să te aliezi cu Crin

Lăzăroiu: Nu mi se pare ruşinos să te aliezi cu Felix, ci să te aliezi cu Crin (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Pe mine mă mira că PC, un partid cu oameni întreprinzatori, cum sunt Dan Voiculescu şi Maria Grapini, care au salariaţi pe care îi plătesc dupa cât muncesc, se aliază cu un partid condus de un asistat social, un şomer de lux, Crin Antonescu, care are prezenţa de 1% în Parlament, dar ia indemnizaţia întreagă. Nu mi se pare ruşinos să te aliezi cu Felix, ci să te aliezi cu Crin", a declarat Lăzăroiu, pentru "Gândul".

El susţine că alianţa dintre PNL şi PC nu este un pericol pentru PDL: "Cred că se limpezesc apele, stânga cu stânga, dreapta cu dreapta. PDL are acum spaţiu de expansiune".

PNL şi PC au semnat, luni, Protocolul Alianţei de Centru-Dreapta.

Documentul a fost semnat de către liderii celor două partide, Crin Antonescu, şi, respectiv, Daniel Constantin.

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept "admirabilă" alianţa dintre PNL şi PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".

La remarca realizatorului emisiunii potrivit căreia se vede o coeziune pe frontul opoziţiei, Băsescu a intervenit cu observaţia: "Admirabil!".

În timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborare între PNL şi PC, Băsescu a intervenit din nou, spunând: "Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu ... nu ştiu...aaa, cu domnul Crin Antonescu, da".

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, că îi cere lui Traian Băsescu ca în 48 de ore să aducă clarificări sau probe legate de eventuala colaborare a actualului preşedinte al liberalilor cu Securitatea, menţionând că în caz contrar devine clar că şeful statului este "laş ca un turnător".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici