Lăzăroiu: PDL va câştiga alegerile din 2012 pe neputinţa adversarului

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăriu, a susţinut, sâmbătă, la Şcoala de vară a OTDL, că PDL va câştiga alegerile din 2012 pe "neputinţa adversarului", dar că va face "iar o coaliţie fragilă, care să depăşească 50 plus 1", atenţionând însă asupra necesităţii coagulării forţelor de centru-dreapta.

369 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: PDL va câştiga alegerile din 2012 pe neputinţa adversarului

Sebastian Lăzăroiu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Cred că PDL practic a câştigat alegerile din 2012, dar le-a câştigat şi le va câştiga pe neputinţa adversarului. Alegerile parţiale din Neamţ şi Maramureş a arătat că USL nu poate lua mai mult de 50% plus 1. În momentul acesta adversarul USL nu e PDL, ci aritmetica. Ei au luat maxim de 45% într-un colegiu favorabil. Dacă în colegiile cele mai bune nu poţi depăşi 45 de procente, înseamnă că media nu poate fi 50%. Sunt condamnaţi să piardă", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

El a mai spus că PDL va câştiga alegerile din 2012 "pe neputinţa adversarului", dar că le va pierde pe cele din 2014 dacă nu reuşeşte, chiar în acest an, să coaguleze toate forţele de centru-dreapta din România.

"PDL nu poate singur. PDL poate doar să câştige alegerile din 2012, va face iar o coaliţie fragilă, care să depăşească 50 plus 1.Nu candidatul e cel care lipseşte PDL pentru alegerile din 2014. Sunt mulţi candidaţi potenţiali. PDL-ului îi lipseşte o viziune pentru 2014", a mai afirmat Lăzăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici