Lăzăroiu pe Facebook: "Geoană premier? Hm"

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu lansează ipoteza ca Mircea Geoană să fie propus pentru funcţia de premier, în cazul în care moţiunea de cenzură a opoziţiei va trece, vineri, de Parlament.

457 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu pe Facebook: "Geoană premier? Hm"

Mircea Geoană (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Geoană premier? Hm", este mesajul postat de Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook, fără alte comentarii.

Mircea Geoană, fost preşedinte al PSD, exclus din partid în toamna anului trecut, a anunţat, joi seară, că va vota în favoarea moţiunii de cenzură, după ce a avut o discuţie cu actualul lider al formaţiunii social-democrate, Victor Ponta, cel care a propus excluderea sa din PSD.

Senatorul neafiliat Mircea Geoană a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că va vota moţiunea de cenzură depusă de USL împotriva Guvernului Ungureanu. Mircea Geoană a confirmat faptul că în cursul zilei de joi a purtat o discuţie cu preşedintele PSD, Victor Ponta, pe tema moţiunii de cenzură a USL.

În ultima perioadă, după excluderea din PSD şi revocarea sa din funcţia de preşedinte al Senatului, la solicitarea social-democraţilor, Mircea Geoană nu a fost foarte vizibil în spaţiul public. Geoană a lansat de curând proiectul "Casa România", iar recent s-a întors dintr-o vizită în SUA, unde şi-a promovat acest proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici