Lăzăroiu respinge acuzaţiile lui Marica: Nu am mai jucat de mult timp şah, sunt prea bun

Consilierul prezidenţial pe probleme politice, Sebastian Lăzăroiu, a respins, joi seară, acuzaţiile aduse de liderul sindical Vasile Marica, precizând că nu cunoaşte niciun lider de sindicat şi adăugând că nu a mai jucat de mult şah, pentru că este "prea bun".

27 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu respinge acuzaţiile lui Marica: Nu am mai jucat de mult timp şah, sunt prea bun

Lăzăroiu respinge acuzaţiile lui Marica: Nu am mai jucat de mult timp şah, sunt prea bun (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Nu ştiu niciun lider de sindicat, pe Lincu de la ProLex nu l-am întâlnit niciodată şi cred că mi-a scăpat să-l văd şi la televizor. Culmea, dintre toţi liderii sindicali cel mai mult îl apreciam pe Marica, mi se părea că joacă cel mai bine rolul de lider de sindicat", a declarat, pentru MEDIAFAX, Sebastian Lăzăroiu.

El a adăugat că nu a mai jucat de mult timp şah, pentru că este "prea bun".

Liderul Sed Lex, Vasile Marica, a spus, joi, că Marius Ungureanu ar fi "negociat" cu Traian Băsescu pentru a spune despre el lucruri neadevărate şi că fostul vameş se laudă că a înregistrat discuţia cu preşedintele, sugerând că şi consilierul Sebastian Lăzăroiu este implicat în acţiunile contra sa.

"Tabla de şah de care se vorbeşte (făcută publică de Vasile Lincu de la Pro Lex - n.r.) a fost construită la Cotroceni de Lăzăroiu. Tabla de şah este baronul local şi cel care numeşte în funcţie. Blejnar şi Ialomiţianu nu au forţă împtriva baronului local", a mai spus Marica, care a adăugat că va prezenta un document privind modul în care se fac numirile în funcţii.

El i-a cerut lui Cristian Preda să recunoască faptul că el i-a comuncat preşedintelui că pentru numirile în funcţii se cer bani. Liderul sindical a mai spus că "în numele cetăţeanului Marica" îi cere demisia preşedintelui şi că se va adresa ambasadelor UE şi a SUA, pentru a-şi proteja familia şi casa.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici