Liberalii i-au solicitat, în scris, lui Boc demiterea, în 24 de ore, a lui Radu Berceanu

Viceliderul deputaţilor liberali, Eugen Nicolăescu, i-a adresat premierului Emil Boc, marţi, o scrisoare în care îi cere demiterea, în 24 de ore, a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, date fiind accidentele feroviare din utlima perioadă.

63 afișări
Imaginea articolului Liberalii i-au solicitat, în scris, lui Boc demiterea, în 24 de ore, a lui Radu Berceanu

Ministrul Transporturilor (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Nicolăescu susţine că prin criticarea de către premier, luni, a activităţii lui Dan Nica, se recunoaşte faptul că "incompetenţa este la ea acasă" în Guvern.

Deputatul PNL menţionează că Emil Boc a adus ca argument în sprijinul necesităţii revocării ministrului de Interne faptul că obiectivul legat de siguranţa cetăţeanului nu a fost realizat. Nicolaescu susţine că accidentele feroviare recente pun în pericol siguranţa cetăţeanului în aceeaşi măsură, motiv pentru care este necesară demiterea ministrului de resort.

"Pentru fapte precum: atentat la siguranţa cetăţeanului ca urmare a recentelor, dar repetatelor incidente de pe calea ferată sau modul defectuos în care sunt gestionate problemele infrastructurii din România, este normal, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul ministrului Dan Nica, să fie sancţionat pe calea remanierii guvernamentale şi ministrul Radu Berceanu", se arată în scrisoare.

Nicolăescu anunţa, luni, că liberalii cer public demiterea lui Berceanu şi că vor trimite o scrisoare premierului în acest sens.

"Grupul parlamentar al PNL de la Cameră a decis să solicite public demisia ministrului Radu Berceanu pentru toată dezordinea care se regăseşte în sistemul transporturilor din România. Cerem astăzi demsia lui Berceanu, prin presă", a susţinut Eugen Nicolăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici