Liberalii s-au plâns de frigul din Parlament. Orban: PSD ne-a acordat întodeauna o atenţie specială/ Dragnea: În tot Parlamentul e frig. Este din cauza ferestrelor

PNL a „judecat la rece”, în şedinţa Biroului Executiv, care s-a desfăşurat la temperaturi scăzute, 14-16 grade, parlamentarii liberali mărturisind că doar „şubele” şi „politica încinsă” i-au ajutat să se mai încălzească.

1087 afișări
Imaginea articolului Liberalii s-au plâns de frigul din Parlament. Orban: PSD ne-a acordat întodeauna o atenţie specială/ Dragnea: În tot Parlamentul e frig. Este din cauza ferestrelor

Liberalii s-au plâns de frigul din Parlament. Orban: PSD ne-a acordat întodeauna o atenţie specială/

„Întotdeauna judecăm la rece. Deciziile luate nu au fost afectate de desfăşurarea şedinţei şi vedeţi că a durat cam cât durează de obicei (aproximativ trei ore-n.r.). Le mulţumim celor din conducerea Camerei că ne oferă condiţii atât de bune să ne desfăşurăm activitatea. Ştiţi foarte bine că PSD ne-a acordat întodeauna o atenţie specială, nouă PNL”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, solicitat să comenteze temperatura scăzută din sala de şedinţă a Grupului PNL.

Liberalii au „judecat la rece”, a mărturisit Virgil Guran.

„Am judecat la rece problemele şi au ieşit hotărâri mult mai importante. (...) Şi data trecută era destul de frig, astăzi temperatura este mult mai scăzută", a spus liberalul Virgil Guran.

Guran a afirmat că Grupul PNL nu a primit nicio explicaţie de la conducerea Camerei Deputaţilor privind temperatura scăzută din sala de şedinţă.

Alina Gorghiu a povestit că aleşii PNL nu s-au desprins de „şube”.

"Era foarte frig în sală. Probabil, a fost instalaţia de căldură oprită peste week-end şi de aceea eram toţi cu şubele pe noi înăuntru, dar cum politica este una care este foarte caldă sau încinsă pe parcurs ne-am încălzit. (...) De asta nu-l suspectez pe domnul Dragnea că a tăiat căldura la grup la PNL, chiar nu. Ar fi ultimul lucru pe care i l-aş pune în cârcă", a spus Gorghiu.

"Este frig rău. (...) Eu am stat lângă aerotermă şi mi-a fost bine", a spus şi deputatul PNL Florin Roman.

Aeroterma din sala de şedinţă a Grupului PNL indica o termperatură care varia de 14 la 16 grade C.

Liviu Dragnea: În tot parlamentul e frig. Este din cauza ferestrelor

 Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că ”în tot parlamentul e frig” din cauza ferestrelor, dar că nu există bani în buget pentru schimbarea acestora.

”În tot Parlamentul e frig. Soluţii există. Din cauza ferestrelor (este frig - n.r.). La orice fereastră din această clădire este un curent incredibil şi când este frig şi vânt foarte puternic ca acum, aproape este imposibil de stat”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă schimbarea ferestrelor este o variantă, Dragnea a spus: ”Eu nu cred că noi avem posibilitatea în buget să dăm drumul la o asemenea investiţie. Sincer. Pe de altă parte, e greu de stat, dar asta e”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici