Licitaţia pentru autostrada Ploieşti-Braşov va fi lansată, astăzi, în parteneriat public-privat

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că licitaţia pentru autostrada Ploieşti-Braşov, în parteneriat public-privat, va fi lansată luni, iar în termen de 30 de zile investitorii străini şi români vor putea depune ofertele. Tipul licitaţiei va fi selecţia competitivă a adăugat prim-ministrul.

1285 afișări
Imaginea articolului Licitaţia pentru autostrada Ploieşti-Braşov va fi lansată, astăzi, în parteneriat public-privat

Dăncilă: Luni va fi lansată licitaţia pentru realizarea autostrăzii Ploieşti-Braşov

"Mă bucur să anunţ că, luni, se va lansa licitaţia pentru realizarea autostrăzii Ploieşti - Braşov, în parteneriat public-privat, un proiect aşteptat de mult timp şi pentru care Guvernul a făcut eforturi în ultimele luni. În termen de 30 de zile, investitori români şi străini pot depune ofertele, iar tipul licitaţiei va fi selecţia competitivă. Vor urma negocieri cu investitorii selectaţi, astfel încât în luna decembrie estimăm semnarea acordului de parteneriat public-privat pentru realizarea acestei autostrăzi", a afirmat Viorica Dăncilă, într-o declaraţie de presă susţinută, joia trecută, la Palatul Victoria.

Aceasta a adăugat că au fost pregătite, în ultima perioadă, mai multe proiecte guvernamentale.

"Am pregătit în ultimele luni mai multe proiecte guvernamentale care au ajuns la maturitate. Prin aplicarea lor vom crea mai multe locuri de muncă şi mai bine plătite, vom atrage proiecte de investiţii cu valoare adăugată mare. Beneficiile sunt atât economice şi sociale, dar şi în măsură să consolideze România ca o destinaţie atractivă pentru mediul de afaceri", a completat şeful Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici