Lider al PSD, ATAC la Klaus Iohannis, după ce preşedintele a cerut DEMISIA premierului

Preşedintele Klaus Iohannis este în campanie electorală, declară vicepremierul Paul Stănescu, potrivit căruia şeful statului ”a coborât de pe bicicletă şi a făcut nişte declaraţii nefericite”.

3152 afișări
Imaginea articolului Lider al PSD, ATAC la Klaus Iohannis, după ce preşedintele a cerut DEMISIA premierului

Lider al PSD, ATAC la Klaus Iohannis, după ce preşedintele a cerut DEMISIA premierului

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, marţi, la Slatina, că declaraţiile preşedintelui Iohannis prin care a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă sunt ”nefericite”.

Potrivit liderului PSD Olt, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să reprezinte toţi românii, nu doar o anumită parte.

”Din păcate, preşedintele nostru, Iohannis - şi ar trebui să fie preşedintele tuturor - este în campanie electorală. A coborât de pe bicicletă, a făcut nişte declaraţii nefericite, după aceea a făcut alte declaraţii tot nefericite. Cred că ar trebui să ne reprezinte pe toţi, până la urmă, pe toţi românii, nu doar o anumită parte. Sper să-şi revizuiască atitudinea şi până la urmă contează ce se întâmplă cu ţara noastră, nu cu anumite persoane. Funcţiile sunt trecătoare pentru toţi oamenii politici şi cred că ar trebui să se gândească la români şi la România atunci când face astfel de declaraţii”, a afirmat Stănescu.

Klaus Iohannis a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă, spunând că îi retrage încrederea, în condiţiile în care au trecut aproximativ trei luni de la învestire şi a constatat că Dăncilă ”nu face faţă poziţiei de prim-ministru”.

În replică, Viorica Dăncilă a declarat că nu are niciun motiv să demisioneze, considerând că afirmaţiile şefului statului nu îşi aveau rostul. Ulterior, premierul a spus că îşi propune să ducă mai departe implementarea programului de guvernare şi că "viaţa merge înainte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici