Lider ALDE: Orban îşi începe mandatul prin a muşca mâna care l-a crescut şi l-a hrănit, atacându-l pe Călin Popescu - Tăriceanu

Vicepreşedintele ALDE Gaţiela Gavrilescu a declarat, sâmbătă, că preşedintele PNL, Ludovic Orban, ”vorbitor şi mai puţin făptuitor de profesie îşi începe mandatul prin a muşca mâna care l-a crescut şi l-a hrănit” - Călin Popescu Tăriceanu.

588 afișări
Imaginea articolului Lider ALDE: Orban îşi începe mandatul prin a muşca mâna care l-a crescut şi l-a hrănit, atacându-l pe Călin Popescu - Tăriceanu

Lider ALDE: Orban îşi începe mandatul prin a muşca mâna care l-a crescut şi l-a hrănit, atacându-l pe Călin Popescu - Tăriceanu

Ludovic Orban este, astăzi, dovada vie că succesul îmbată! Vorbitor şi mai puţin făptuitor de profesie, noul şef al PNL, atacându-l pe Călin Popescu - Tăriceanu, îşi începe mandatul prin a muşca mâna care l-a crescut şi l-a hrănit. Şi nu este doar o chestiune de şapte ani de-acasă şi de caracter! Mesajele pe care le transmite nu îi aparţin! Le ştim cu toţii, de vreme îndelungată, ca aparţinând sistemului. Alegeri anticipate în România sau o nouă majoritate, care să înfrângă votul românilor din decembrie sunt doar câteva dintre temele de interes ale sistemului, cel care a suferit o înfrângere anul trecut la alegerile parlamentare”, a declarat Gaţiela Gavrilescu, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Vicepreşedintele ALDE susţine că mesajele lui Ludovic Orban nu au nici cea mai mică legătură cu democraţia sau liberalismul, dar ”se lipesc precum marca pe scrisoare pe apucăturile pedelisto-populare, adoptate, cu entuziasm, de actualul PNL şi, probabil, şi pe nişte dosare, ţinute prin sertarele <justiţiarilor de carton>”.

”Frica scapă pepenii iar fricosul Orban a scăpat, astfel, frâiele raţiunii, invitându-ne pe noi, liberalii din ALDE, în partidul lui devenit de operetă, în struţo-cămila penelisto-pedelistă populară. Nu, mulţumim! Avem cu totul şi cu totul alte priorităţi”, a adăugat Gavrilescu.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iaşi, că formaţiunea pe care o conduce este pregătită în orice moment să îşi asume răspunderea guvernării şi transmite că va vorbi cu liberalii din ALDE pentru că îi doreşte în PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici