Lider de partid: Bădălău are dreptate parţial. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD

Dacian Cioloş a declarat, vineri, că senatorul Niculae Bădălău are dreptate parţial când spune că nu ar trebui majorat numărul parlamentarilor pentru Diaspora. Liderul PLUS susţine că PSD îşi merită soarta şi că nu ar merita să îi reprezinte pe românii din străinătate.

3323 afișări
Imaginea articolului Lider de partid: Bădălău are dreptate parţial. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD

Lider de partid: Bădălău are dreptate parţial. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD

„Argumentul lui Bădălău e comparabil cu argumentul doamnei Lia Olguţa Vasilescu legate de deficit, care spunea că nu trebuie să plătim facturi pe contracte pe care le-au semnat chiar PSD-iştii. Cam ăsta e modul de gândire al PSD-ului, din păcate. Dar trebuie să recunosc, domnul Bădălău are dreptate pe o parte în afirmaţia pe care a făcut-o: Diaspora nu merită o reprezentare a PSD. Asta da, sunt de acord, dar diaspora merită o reprezentare în Parlamentul României, cu parlamentari adevăraţi care să reprezinte problemele specifice ale românilor care pleacă şase, şapte ani în străinătate să muncească. Mulţi dintre ei au plecta din păcate tocmai din cauza acestui gen de comportament. Asta arată că PSD nu a învăţat nimic în ultimii ani şi îşi merită soarta”, a spus Cioloş, la Digi24.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.â

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

În august 2018 Niculae Bădălău a participat la o petrecere în timpul căruia lăutarii au cântat despre ”naşul Bădălău” şi au jignit Diaspora.

"Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa....că şi ăştia a zis <<M...PSD>>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici