Lider Opoziţie: Propunerea cu Dăncilă preşedinte PSD, ridicolă. N-ar trebui să fie nici secretara premierului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat, joi, drept ridicolă propunerea contestatarilor lui Liviu Dragnea de a o numi interimar pe Viorica Dăncilă la conducerea PSD, precizând că aceasta n-ar trebui să fie nici secretara premierului, darămite premier.

604 afișări
Imaginea articolului Lider Opoziţie: Propunerea cu Dăncilă preşedinte PSD, ridicolă. N-ar trebui să fie nici secretara premierului

Lider Opoziţie: Propunerea cu Dăncilă preşedinte PSD, ridicolă. N-ar trebui să fie nici secretara premierului

"Mi se pare ridicolă propunerea asta cu Dăncilă preşedinte la PSD, dar este problema lor. După părerea mea, PSD nu mai are capacitatea de a se reforma, partidul ăsta este un partid care devine din ce în ce mai nociv pentru România şi problema nu este numai Liviu Dragnea. Sigur că Liviu Dragnea este cel care exercită acum abuziv puterea ca lider al PSD, dar orice lider al PSD care ar ajunge în poziţia lui Liviu Dragnea s-ar comporta exact ca Liviu Dragnea pentru că tarele acestui partid sunt tare care nu pot fi îndreptate", a declarat Ludovic Orban, la ieşirea de la sediul DNA.

Solicitat să comenteze dacă se vede drept un posibil înlocuitor al Vioricăi Dăncilă, Ludovic Orban a precizat: "Mă jigniţi. Cum să fiu o alternativă pentru Viorica Dăncilă? Viorica Dăncilă nu are ce să caute la Palatul Victoria nici măcar ca secretară a premierului. Sunt candidatul PNL pentru funcţia de premier".

Referitor la faptul că anul viitor România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene cu acelaşi premier, respectiv Viorica Dăncilă, liderul liberal a spus că "noroc că beneficiază de translatori pentru că translatorii o ajută ca să nu vadă toţi partenerii noştri internaţionali toate gafele pe care le comite stâlcind limba română şi folosind total nepotrivit termene, cuvinte şi sintagme".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici