Lider PSD Cluj: Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, în asentiment ideologic cu foştii lideri comunişti

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că liderii liberali Ludovic Orban şi Rareş Bogdan sunt „mai în asentiment ideologic cu foştii lideri comunişti Ana Pauker şi Gheorghiu-Dej”, după ce liberalii au propus sâmbăta zi de lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1112 afișări
Imaginea articolului Lider PSD Cluj: Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, în asentiment ideologic cu foştii lideri comunişti

Lider PSD Cluj: Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, în asentiment ideologic cu foştii lideri comunişti

Deputatul Horia Nasra a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că liberalii vor să se întoarcă înainte de 1989.

„Uraaa tovarăşi! Liberalii vor să se întoarcă înainte de 1989 şi propun sâmbăta zi de lucru! Din câte îmi amintesc, Ludovic Orban şi Rareş Bogdan spuneau că au o nobleţe istorică şi se revendicau a fi <urmaşii Brătienilor> însă, în realitate, sunt mai în asentiment ideologic cu foştii lideri comunişti Ana Pauker şi Gheorghe Gheorghiu-Dej”, a spus Nasra.

Reacţia deputatului PSD vine după ce mai mulţi deputaţi şi senatori PNL au depus un proiect legislativ de modificare a Codului Muncii, astfel încât angajaţii care prestează muncă în zilele de repaus săptămânal să primească doar o compensaţie financiară, iar repausul să scadă la 24 de ore.

„În cazul în care repausul în zilele de sâmbătă şi duminică ar prejudicia interesul public sau desfăşurarea normală a activităţii, repausul săptămânal poate fi acordat şi în alte zile stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern. Cu acordul salariatului, munca prestată cu caracter ocazional, într-o zi de repaus săptămânal, se poate compensa şi doar financiar, dar durata ei nu poate depăşi 8 ore, astfel încât repausul săptămânal să fie de minim 24 de ore. Munca prestată în această situaţie se va plăti cu un spor de minim 75 % din salariul de bază, agreat între salariat şi angajator”, se arată în propunerea de modificare a legii.

Taguri:
psd,
pnl,
comunişti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici