Lider PSD, despre cei care i-au cerut demisia lui Dragnea: Nu mă aştept să stea liniştiţi

Preşedintele executiv al PSD Sălaj, Iuliu Nosa, a declarat, vineri seara, că nu crede „să se liniştească” cei care i-au cerut demisia preşedintelui Liviu Dragnea, dar că „e treaba lor”. Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, spune că e nevoie de „poduri de comunicare” între cele două tabere.

1160 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, despre cei care i-au cerut demisia lui Dragnea: Nu mă aştept să stea liniştiţi

Lider PSD, despre cei care i-au cerut demisia lui Dragnea: Nu mă aştept să stea liniştiţi

Iuliu Nosa, preşedintele PSD Sălaj, a spus că partidul va duce guvernarea până la capăt, dar că nu crede că se vor linişti colegii care i-au cerut preşedintelui PSD să demisioneze.

”Ne-am asumat responsabilitatea guvernării prin votul dat de cetăţeni şi acest lucru îl vom duce până la capăt, până în 2020. Colegii care au cerut demisia domnului Dragnea nu cred că trebuie sancţionaţi, a fost poziţia lor, o respectăm, dar într-un partid politic decizia aparţine majorităţii. Nu mă aştept să stea liniştiţi, dar e treaba lor, avem responsabilitatea guvernării şi trebuie să o ducem până la capăt”, a spus Nosa.

La rândul său, preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a spus că în perioada care urmează vor fi necesare discuţii cu nemulţumiţii din partid pentru a fi construite „poduri de comunicare”.

”Aşa cum preconizam, preşedintele PSD s-a bucurat de o largă majoritate, de peste 50 de voturi. Cu siguranţă că, în perioada următoare, rămâne să discutăm cu colegii nemulţumiţi şi să construim mai multe poduri de comunicare decât să îi îndepărtăm. Atât filiala PSD Cluj cât şi celelalte organizaţii din Transilvania au dat din timp semnalul de unitate în partid, nu ne aşteptam la un alt rezultat”, a spus Nasra.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, după şedinţa Comitetului Executiv, că au fost 56 de voturi pentru susţinerea sa în şedinţa CEx, 8 pentru demisie şi o abţinere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici