Lider PSD, despre parteneriatul USR-AUR: Este ca o alianţă între Macron şi Le Pen

Noul parteneriat dintre USR şi AUR pentru depunerea unei moţiuni de cenzură este „ca o alianţă între Macron şi Le Pen”, afirmă europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreşedinte PSD.

383 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, despre parteneriatul USR-AUR: Este ca o alianţă între Macron şi Le Pen

Lider PSD, despre parteneriatul USR-AUR: Este ca o alianţă între Macron şi Le Pen

„Partidul Social Democrat are deja moţiunea scrisă. Celelalte formaţiuni politice şi parlamentarii lor pot să o voteze pentru a scăpa România de această guvernare toxică de dreapta. În loc sa susţină moţiunea, USR este mai preocupat să se alieze cu AUR, mai exact Cioloş doreşte să se înfrăţească cu extrema dreaptă, după ce luni de zile se tot plângeau în toată presa internaţională că PSD face acest lucru. La fel şi AUR, deşi spunea că USR este răul cel mai mare şi că trebuie să scape România de guvernanţi, este mai preocupat acum de imagine decât de români. Noul parteneriat este ca o alianţă între Macron şi Le Pen. Pentru unii politica nu are legătură cu principiile”, afirmă Victor Negrescu.

Cel mai bine, continuă vicepreşedintele PSD, este ca USR să vină cu voturile dacă vor să pice acest guvern rapid.

„PSD a criticat încă de la început modul în care s-a format acest guvern şi performanţele sale. PNL, USR şi UDMR sunt împreună responsabile de tot ce se întâmplă în România, de la creşterea preţurilor până la managementul dezastruos al pandemiei. Prioritatea zero rămâne să plece cât mai repede aceşti guvernanţi şi să avem un guvern stabil şi serios pentru România”, conchide Negrescu.

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că reprezentanţii formaţiunii au discutat cu AUR şi că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici