Lider PSD: Iohannis, un foarte prost jucător de şah. Va trebui să sacrifice ”nebunul” Orban

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis este un foarte prost jucător de şah, nefiind capabil să vadă de prima mutare. ”Va trebui să sacrifice mai multe piese. Printre ele de Orban”, a adăugat social-democratul.

1092 afișări
Imaginea articolului Lider PSD: Iohannis, un foarte prost jucător de şah. Va trebui să sacrifice ”nebunul” Orban

Lider PSD: Iohannis, un foarte prost jucător de şah. Va trebui să sacrifice ”nebunul” Orban

”Iohannis este un foarte prost jucător de şah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câştigătoare. A mutat şi a dat jos guvernul. Dar nu ştie ce să facă mai departe. E într-o situaţie în care aproape că şi-a dat singur mat. Au dispărut de pe tablă toţi cei care l-au ajutat să treacă moţiunea. Va trebui să îşi sacrifice mai multe piese! Printre ele <nebunul> de Orban şi încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

El mai susţine că singura problemă e că tabla de şah pe care Iohannis joacă atât de prost se numeşte România!

”El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii şi pensii, taxe mai mari, disponibilizări! Mutarea care îi poate da şah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie! Acum, voi sunteţi la rând să faceţi mutarea decisivă”, a conchis secretarul general al PSD.

Taguri:
fifor,
iohannis,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici