Lideri ai PDL îi urează lui Băsescu, de ziua lui, "Vânt din pupa! ", "La mulţi ani! " şi "Sănătate! "

Mai mulţi lideri ai PDL îi transmit şefului statului, pentru joi, de ziua acestuia, urări de sănătate şi putere de muncă, "bune intenţii în ceea ce face", nelipsind şi urarea marinărească "Vânt din pupa!".

32 afișări
Imaginea articolului Lideri ai PDL îi urează lui Băsescu, de ziua lui, "Vânt din pupa! ", "La mulţi ani! " şi "Sănătate! "

Lideri ai PDL îi urează lui Băsescu, de ziua lui, "Vânt din pupa! ", "La mulţi ani! " şi "Sănătate! " (Imagine: Mediafax Foto)

"Urarea marinărească: Vânt din pupa! Tradiţionalul «La mulţi ani!» Multă sănătate! Avem nevoie de el în continuare", a spus liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor Mircea Toader.

El a arătat că este o perioadă grea şi un om de mare ştie să o treacă. "Contez pe puterea sa de muncă şi îi doresc sănătate ca să trecem de această perioadă grea", a adăugat Mircea Toader.

Deputatul PDL Sulfina Barbu îi urează şeful statului "La mulţi ani, sănătate şi putere de muncă, pentru că nu este o perioadă simplă"

"La mulţi ani şi putere de muncă!", i-a transmis preşedintelui Băsescu şi vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.

Vicepreşedintele PDL Gheroghe Flutur a spus că îi doreşte şefului statului linişte. "Îi urez sănătate, linişte, că are nevoie şi împliniri atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional", a afirmat Flutur.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu i-a urat şefului statului: "Să fie sănătos, că în rest ştie ce are de făcut!".

"Îi urez ce îi urez fiecărui om: Sănătate, putere de muncă şi bune intenţii în ceea ce face!", i-a transmis şefului statului şi deputatul PDL Daniel Oajdea.

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, joi, vârsta de 59 de ani, în anii precedenţi el sărbătorindu-şi ziua de naştere de obicei alături de familie, iar pentru acest an fiind anunţată, până la ora transmiterii acestei ştiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA şi la B1 Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici