Liderii partidelor care susţin Guvernul au discutat cu Băsescu despre asumarea răspunderii

Liderii partidelor care susţin Guvernul s-au întâlnit joi, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Traian Băsescu, pentru a discuta despre proiectul de lege privind reducerea cheltuielilor bugetare asupra căruia Executivul intenţionează să îşi asume răspunderea în Parlament.

16 afișări
Imaginea articolului Liderii partidelor care susţin Guvernul au discutat cu Băsescu despre asumarea răspunderii

Liderii partidelor care susţin Guvernul au discutat cu Băsescu despre asumarea răspunderii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"A fost o consultare de aproximativ două ore, la care au participat liderii partidelor şi grupurilor care susţin guvernarea", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse politice.

La întâlnire au fost prezenţi inclusiv premierul Emil Boc şi liderul UDMR, vicepremierul Marko Bela.

Premierul Emil Boc a anunţat, în şedinţa de miercuri a Cabinetului, că Guvernul intenţionează să îşi asume răspunderea în faţa Parlamentului pentru măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici