Liderii PSD reacţionează după plecările din partid: Dezertorii trădează voturile cetăţenilor

Liderii PSD au reacţionat, joi, după ce mai mulţi membri şi-au dat demisia din partid, vicepreşedintele PSD, Mihai Fifor, susţinând că "dezertorii trădează votul cetăţenilor", în timp ce Rovana Plumb spune că "nicio trădare nu ne va împiedica să ducem la îndeplinire programul de guvernare".

2852 afișări
Imaginea articolului Liderii PSD reacţionează după plecările din partid: Dezertorii trădează voturile cetăţenilor

Liderii PSD reacţionează după plecările din partid: Dezertorii trădează voturile cetăţenilor

”Cei care au părăsit PSD, în speranţa unui câştig politic efemer, trădează voturile cetăţenilor! Este o lipsă crasă de onoare şi de respect, atât faţă de cei care au votat PSD, cât şi faţă de colegi. Aceşti trădători sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a împiedica cu orice preţ îndeplinirea programului de guvernare. Sper că aceşti oameni sunt conştienţi că trădătorii nu sunt niciodată iertaţi, nici măcar de cei pentru care trădează. Odată ce au ales acest drum ruşinos, nu mai există cale de întoarcere. Mai devreme sau mai târziu, vor fi penalizaţi tocmai de cei care acum le promit încredere.”, a spus vicepreşedintele
PSD, Mihai Fifor, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD), Rovana Plumb, spune că plecările din partid din ultima vreme nu vor afecta implementarea programului de guvernare.

”Trădătorii au impresia că pot destabiliza PSD. Se înşală amarnic! Gestul lor lipsit de onoare ne dă motive în plus să rămânem uniţi pentru a duce la îndeplinire cel mai ambiţios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii! Aceşti dezertori trebuie să fie conştienţi că sunt folosiţi ca nişte simple instrumente în lupta de a suprima guvernarea PSD. În momentul în care îşi vor fi îndeplinit scopul, vor fi înlăturaţi!”, transmis Rovana Plumb într-un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, un alt vicepreşedinte PSD, Natalia Intotero, anunţă că PSD va merge până la capăt cu guvernarea.

Decizia celor care au preferat să părăsească PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari şi care au atacat neîncetat partidul nostru este un gest lipsit de onoare în primul rând faţă de cetăţenii României care au creditat într-o proporţie covârşitoare programul nostru de guvernare. De asemenea, este un gest lipsit de onoare faţă de colegii de partid, cei care contribuie zi de zi, în diferitele domenii de activitate să aplice programul de guvernare PSD-ALDE, cel mai ambiţios proiect politic din ultimele decenii. (...)Suntem uniţi! Nu cedăm! Mergem până la capăt!", a transmis Natalia Intotero.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, miercuri seară, "atitudinea de şobolan a doi foşti premieri ai partidului", referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă. Nu a dat nume, dar se poate specula că a vorbit despre Victor Ponta şi Mihai Tudose.

"Nu vor reuşi (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate ", a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fondatorul Pro România, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, la Constanţa, că formaţiunea intenţionează să ceară înfiinţarea un grup parlamentar în Camera Deputaţilor, după ce a ajuns la 10 parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici