Liderul ALDE, despre SUSPENDAREA lui Iohannis: „Nu e o jucărică pe care să o fâlfâim toată ziua”

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, la Suceava, că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis nu mai e de actualitate. „Nu e o jucărică pe care să o fâlfâim toată ziua”, a spus şeful Senatului.

1127 afișări
Imaginea articolului Liderul ALDE, despre SUSPENDAREA lui Iohannis: „Nu e o jucărică pe care să o fâlfâim toată ziua”

Liderul ALDE, despre SUSPENDAREA lui Iohannis: „Nu e o jucărică pe care să o fâlfâim toată ziua”

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Suceava, dacă mai este luată în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a spus că „suspendarea nu e o jucărică”.

„Suspendarea nu e o jucărică pe care o fâlfâim toată ziua, pentru că până la urmă o ţară trebuie să aibă anumită stabilitate politică. Dacă vă imaginaţi că ideea de a nu mai lăsa piatră peste piatră în ţară este ideea pe care trebuie să mergem, eu nu o împărtăşesc. Eu nu am admiraţie pentru Klaus Iohannis, dar mai sunt câteva luni, vin alegerile şi acesta a fost motivul pentru care eu am spus că în această fază, cu şase luni înainte de încheierea mandatului, nu se mai poate face suspendare. Vin alegerile şi poate fi sancţionat prin vot”, a răspuns Tăriceanu.

Şeful Senatului a mai spus că deşi preşedintele Klaus Iohannis a făcut „greşeli politice”, acestea nu se sancţionează politic.

„Faptul că el a făcut nişte greşeli politice, acelea se sancţionează politic, nu prin suspendare. Suspendarea se bazează pe asta. E adevărat. El a ieşit din haina de preşedinte şi a îmbrăcat haina de lider al opoziţiei”, a mai spus Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici