Liderul deputaţilor PNL: Ciolacu refuză să convoace sesiune extraordinară. PSD vrea pensii speciale, nu alocaţii

Liberalul Florin Roman a afirmat, joi, că preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu refuză să convoace sesiunea extraordinară solicitată de PNL pentru desfiinţarea pensiilor speciale, astfel că PSD a ales păstrarea pensiilor speciale, nu dublarea alocaţiilor pentru copii.

542 afișări
Imaginea articolului Liderul deputaţilor PNL: Ciolacu refuză să convoace sesiune extraordinară. PSD vrea pensii speciale, nu alocaţii

Roman: Ciolacu refuză să convoace sesiune extraordinară. PSD vrea pensii speciale, nu alocaţii

„PSD tine cu dinţii de pensiile speciale! Marcel Ciolacu, preşedintele PSD refuza propunerea pe care am făcut-o: sesiune extraordinara in care sa voteze proiectul PNL privind tăierea pensiilor speciale, pentru plata alocatiilor copiiilor! E bine măcar ca s-au separat apele! Sa ştie tot poporul ca PSD vrea #pensii speciale, nu alocaţii!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

Anterior, deputatul PNL transmitea PSD-ului că trebuie să aleagă între păstrarea pensiilor speciale sau dublarea alocaţiilor de stat, deoarece nu există bani la buget pentru ambele demersuri. Totodată, liberalul solicita convocarea unei sesiuni extraordinare.

„În calitate de lider al deputaţilor PNL, am propus colegilor mei să solicităm convocarea unei sesiuni extraordinare, în care să supunem votului proiectul de lege al PNL privind tăierea pensiilor speciale. Din economia rezultată din tăierea pensiilor speciale, guvernul ar avea resursele financiare necasare pentru plata alocaţiilor majorate, în urma votului de la sfârşitul lunii decembrie, din Parlament”, susţinea Florin Roman.

În replică, Marcel Ciolacu i-a transmis, în mod ironic, lui Roman, că pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare ar trebui să fie şi proiectul acestuia privind reducerea TVA, iniţiativă nesusţinută de PNL.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici