Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman în plenul Parlamentului: Înger, îngeraşul meu, / Scapă-ne de pesedeu!

  • Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, i-a criticat pe social-democraţi în plenul Parlamentului.
  • El şi-a început discursul cu parafrazarea unei rugăciuni pentru copii: „Înger, îngeraşul meu, / Scapă-ne de pesedeu!”.
505 afișări
Imaginea articolului Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman în plenul Parlamentului: Înger, îngeraşul meu, / Scapă-ne de pesedeu!

Florin Roman în plenul Parlamentului: Înger, îngeraşul meu, / Scapă-ne de pesedeu!

„După momentul discursului preşedintelui PSD mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni pe care o rosteam când eram copil şi spuneam: Înger, îngeraşul meu... Acum am catualizat pentru că-mi dau seama că unii chiar nu mai au limite şi spun: Înger, îngeraşul meu, / Scapă-ne de pesedeu!”, spune Florin Roman.

El a acuzat guvernarea PSD că a modificat de foarte multe ori Codul Fiscal.

„Ce mesaj aţi dat dvs, dragi tovarăşi socialişti, investitorilor când aţi modificat Codul Fiscal de 261 de ori în guvernarea celor trei ani de beznă pentru România şi de lumină pentru Liviu Dragnea. (...) Ce să spunem unui partid, PSD, cel mai toxic şi mai nociv partid din istoria postdecembristă a României, care a dat foc finanţelor ţării doar pentru a se răzbuna. Dacă era să ne luăm după dvs, deficitul ar fi ajuns la 16%. Cred că nu mai merită să vă spun că sunteţi total iresposabili şi toxici, dar sunteţi şi mari mincinoşi”, adaugă liderul deputaţilor PNL.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur, luni, pe premierul Ludovic Orban, în Parlament, afirmând că din cauza Guvernului pe care îl conduce, România a fost scoasă din Europa, ca plan economic şi testare. Ciolacu e convins că în ianuarie, FMI va veni în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici