Liderul deputaţilor USRPLUS, atac la Florin Cîţu: „Este direct responsabil de eşecul campaniei de vaccinare anti-COVID”

  • Ionuţ Moşteanu: „Domnul Gheorghiţă, domnul Baciu, care este secretar de stat şi avea atribuţii directe, sunt responsabili pentru eşecul campaniei”.
  • Ionuţ Moşteanu: „Cred că putea să meargă mult mai bine, dar a fost o campanie concentrată pe logistică, nu a fost o campanie de marketing”.
  • Ionuţ Moşteanu, liderul grupului USR-PLUS la Camera Deputaţilor, a declarat pentru Aleph News că eşecul campaniei de vaccinare anti-COVID în România stă în mâinile coordonatorilor.
512 afișări
Imaginea articolului Liderul deputaţilor USRPLUS, atac la Florin Cîţu: „Este direct responsabil de eşecul campaniei de vaccinare anti-COVID”
Ionuţ Moşteanu, liderul grupului USR-PLUS la Camera Deputaţilor, a declarat pentru Aleph News că eşecul campaniei de vaccinare anti-COVID în România stă în mâinile coordonatorilor.
 
„Domnul Georghiţă, domnul Baciu – secretarul de stat care avea atribuţii directe – şi premierul Florin Cîţu, care este coordonator principal al acestei campanii. Cred că putea să meargă mult mai bine, dar a fost o campanie concentrată pe logistică, nu a fost o campanie de marketing”, a spus Ionuţ Moşteanu la Aleph News.
 
Moşteanu a mai spus că dacă această campanie de vaccinare anti-COVID este privită strict din perspectiva strategiei de marketing şi comunicare, poate fi încadrată la capitolul eşec.
 
„Şi-mi asum asta, ca om care a lucrat o viaţă în marketing şi comunicare”, a conchis Ionuţ Moşteanu.
 
Află mai multe vineri, 30 iulie 2021, pe Aleph News, în emisiunea OFF/ON THE RECORD. Invitatul Sorinei Matei va fi Ionuţ Moşteanu, liderul grupului USR-PLUS la Camera Deputaţilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici