Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Florin Pâslaru: 42 de deputaţi PSD au câştigat mandate de consilier local sau judeţean ori de primar. Vom avea grijă să avem majoritate în plen

Peste 40 de deputaţi PSD au câştigat la alegerile locale mandate de consilieri locali ori judeţeni sau de primar, social-democraţiii nefăcându-şi însă griji că ar putea pierde majoritatea în plenul Camerei Deputaţilor.

358 afișări
Imaginea articolului Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Florin Pâslaru: 42 de deputaţi PSD au câştigat mandate de consilier local sau judeţean ori de primar. Vom avea grijă să avem majoritate în plen

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Florin Pâslaru: 42 de deputaţi PSD au câştigat mandate de consilier local sau judeţean ori de primar. Vom avea grijă să avem majoritate în plen (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"La nivelul grupului PSD din Camera Deputaţilor, 42 de colegi au obţinut mandate fie de consilier local, fie de consilier judeţean, fie au câştigat mandate de primar. Pentru primări şi-au câştigat mandatul 10 colegi deputaţi'', a declarat liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Florin Pâslaru.

El a mai spus că nu ştie câţi vor renunţa la mandatul de parlamentar pentru a alege administraţia locală, deoarece încă se duc negocieri. Totuşi, Pâslaru a susţinut că nu există riscul ca PSD să piardă majoritatea în Legislativ.

"Politica este o zonă în care uşa negocierilor trebuie să fie deschisă. Cu siguranţă eu şi colegii mei vom avea grijă să avem majoritate în plenul Camerei Deputaţilor, în aşa fel încât proiectele de legi pe care le propunem să aibă majoritate parlamentară", a afirmat liderul deputaţilor PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici