Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalinîi, a fost internat de urgenţă. Doctorii spun că ar fi fost otrăvit

  • Liderul Opoziţiei ruse a fost internat joi într-un spital din Siberia
  • Aleksei Navalinîi, cel mai mare opozant al lui Putin, este în comă
  • Purtătorul de cuvânt al acestuia susţine că Navalnîi a fost otrăvit
  • Incidentul s-ar fi produs în avion. El zbura din Tomsk spre Moscova. Avionul a aterizat de urgenţă în Omsk
  • Potrivit agenţiei de presă ruse TASS, politicianul este în stare foarte gravă
6867 afișări
Imaginea articolului Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalinîi, a fost internat de urgenţă. Doctorii spun că ar fi fost otrăvit

Liderul opoziţiei ruse, Alexei Navalny, a fost internat de urgenţă. Doctorii spun că ar fi fost otrăvit

Kira Iarmuş, purtătoarea de cuvânt a lui Aleksei Navalnîi, relatează întreaga situaţie, în timp real, pe contul său de Twitter. Aparent, spitalul este plin de poliţişti şi ”sunt mai mulţi poliţişti decât medici”.

”În această dimineaţă Navalnîi se întorcea de la Moscova la Tomsk. În timpul zborului s-a simţit rău. Avionul a aterizat de urgenţă la Omsk. Presupunem că Aleksei a fost otrăvit cu ceva ce a fost pus în ceaiul său. Aceasta este singura băutură pe care el a consumat-o în această dimineaţă. Medicii spun că toxina a fost absorbită mai repede cu lichid fierbinte.
Aleksei Navalnîi este conectat la ventilatoare şi se află în comă, în stare gravă. Încă nu am primit rezultatele testelor”

Aleksei Navalnîi este avocat şi activist anticorupţie. El a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani, pentru organizarea de proteste împotriva lui Putin.

Aceasta nu este prima dată când Aleksei Navalinîi este otrăvit. În iulie anul trecut, liderul opoziţiei ruse a susţinut că cineva a încercat să îl otrăvească în timp ce se afla în inchisoare. Atunci a fost internat şi tratat pentru simptome de alergie acută. La momentul incidentului, Aleksei a povestit pe blogul său întreaga experienţă. El nu avea antecedente de reacţii alergice şi rutina sa era foarte specifică şi clară

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici