Liderul PMP îi cere preşedintelui să lase anticipatele şi să intervină de urgenţă pentru a apăra interesele României: Riscăm să primim în următorii ani finanţări diminuate

  • Liderul PMP îi cere preşedintelui să apere interesele României
  • Tomac: Nu anticipatele sunt prioritare pentru ţară, ci bătălia pentru banii europeni
  • Tomac: România riscă să primească mai puţini bani de la UE
706 afișări
Imaginea articolului Liderul PMP îi cere preşedintelui să lase anticipatele şi să intervină de urgenţă pentru a apăra interesele României: Riscăm să primim în următorii ani finanţări diminuate

Liderul PMP îi cere preşedintelui să lase anticipatele şi să intervină de urgenţă pentru a apăra interesele României: Riscăm să primim în următorii ani finanţări diminuate

Eugen Tomac, preşedintele PMP, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj atât pentru preşedintele Klaus Iohannis cât şi pentru guvernul României. Le cere să lase anticipatele, care nu sunt o prioritate pentru ţară si să apere interesele ţării pentru că România riscă să primească în următorii ani finanţări diminuate pentru coeziune şi agricultură.

Redăm mesajul lui Eugen Tomac:

„Preşedintele Iohannis şi Guvernul au datoria să intervină de urgenţă, să acţioneze hotărât şi eficient pentru a apăra interesele României.
Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru ţară astăzi, ci bătălia pentru banii europeni.
Conform propunerii de buget al Uniunii Europene, România riscă să primească, în perioada 2021-2027, finanţări diminuate pentru coeziune şi agricultură.
Astfel, propunerea de buget aflată pe masa liderilor europeni prevede tăieri, în bugetul comun, de peste 80 de miliarde de euro la coeziune, agricultură şi mediu.
Negocierile pe bugetul UE sunt cruciale pentru viitorul României, iar decizia finală trebuie să fie rezultat al unui echilibru între politicile tradiţionale, de coeziune şi agricolă, şi noile priorităţi, cum ar fi lupta împotriva schimbărilor climatice".
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici