Liderul PNL, Alina Gorghiu, îi cere premirului Cioloş linie verde telefonică pentru românii din Marea Britanie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu îi cere premierului Dacian Cioloş să deschidă foarte rapid, prin Ministerul Afacerilor Externe (MAE), o linie verde telefonică pentru românii din Marea Britanie.

518 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL, Alina Gorghiu, îi cere premirului Cioloş linie verde telefonică pentru românii din Marea Britanie

Gorghiu îi cere lui Cioloş linie verde telefonică pentru românii din Marea Britanie

''În aceste zile şi săptămâni, consider necesar ca aceşti concetăţeni ai noştri să aibă un număr de telefon unde să poată suna şi cere lămuriri în legătură cu drepturile lor, dar să şi poată sesiza eventuale probleme sau abuzuri cu care se confruntă'', i-a transmis luni Alina Gorghiu premierului Dacian Cioloş prin intermediul unei scrisori.

Ea a subliniat că românii din Marea Britanie au ''incertitudini şi întrebări personale în noua situaţie, iar acum este momentul ca statul român să arate că este alături de ei''.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că nu va exista un impact imediat asupra drepturilor pe care le au românii care muncesc în Marea Britanie şi că nu va exista un impact semnificativ pe termen scurt asupra economiei.

Şeful Executivului a subliniat faptul că procesul de ieşire al Marii Britanii din UE este unul de durată, iar în tot acest timp Regatul Unit rămâne stat membru cu drepturi şi obligaţii depline.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici