Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, va candida pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca

Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, va candida la alegerile locale din 2012 la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, iar deputatul Horea Uioreanu pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, candidaturile fiind confirmate, sâmbătă, de Conferinţa Teritorială a filialei judeţene.

51 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, va candida pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca

Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, va candida pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Într-un procent de 99 voi candida la Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 2012. Candidatura este confirmată de Conferinţa Teritorială a PNL Cluj şi face parte dintr-o strategie discutată la nivelul conducerii centrale a partidului, inclusiv cu preşedintele Crin Antonescu. Am decis să anunţăm din timp strategia pentru a putea fi pusă în aplicare până la alegerile din 2012. Sondajele au arătat că această formulă, cu mine la Primărie şi cu Horea Uioreanu la Consiliul Judeţean Cluj, este cea mai bună", a afirmat Marius Nicoară, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Deputatul Horea Uioreanu a declarat, la rândul său, că doreşte să candideze pentru a continua proiectele începute de Marius Nicoară la Consiliul Judeţean Cluj şi care nu au mai fost continuate de actuala administraţie PDL.

"Această candidatură la şefia CJ Cluj mă şi onorează, dar mă şi obligă, pentru că va fi o muncă deosebită la alegerile locale. Voi continua proiectele lui Marius Nicoară, care a fost preşedinte al CJ Cluj, şi care nu au mai fost continuate de administraţia PDL", a spus Horea Uioreanu.

Cele două candidaturi urmează să fie validate de o Conferinţă Teritorială extraordinară a PNL Cluj care va avea loc înaintea alegerilor locale din 2012.

Marius Nicoară candidează, sâmbătă, pentru un nou mandat de preşedinte al PNL Cluj, la Conferinţa Teritorială a filialei, fiind singurul candidat la această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici