Liderul PNŢCD anunţă că partidul nu va reacţiona la atacurile politice primite după susţinerea listei PSD: Cunoaştem mai bine ca oricine manualul KGB de propagandă

Aurelian Pavelescu a afirmat că partidul nu va reacţiona la atacuri, în contextul anunţului privind susţinerea listei PSD la europarlamentare, pe care se află şi Christian Terheş. Liderul formaţiunii a precizat că nu va reacţiona pentru că ştie mai bine ca oricine „manualul KGB de propagandă”.

616 afișări
Imaginea articolului Liderul PNŢCD anunţă că partidul nu va reacţiona la atacurile politice primite după susţinerea listei PSD: Cunoaştem mai bine ca oricine manualul KGB de propagandă

Liderul PNŢCD anunţă că partidul nu va reacţiona la atacurile politice primite după susţinerea listei PSD: Cunoaştem mai bine ca oricine manualul KGB de propagandă

„PNŢCD nu va reacţiona. Cunoaştem mai bine ca oricine manualul KGB de propagandă: martirii noştri au plătit cu viaţa! După anunţul că PNŢCD susţine lista PSD la alegerile europarlamentare, după ce a fost acceptată pe această listă pe o poziţie eligibilă candidatura lui Christian Terheş, vechi ţărănist, dintr-o familie de deţinuţi politici, statul paralel a declanşat atacul. După manualul KGB: să acopere într-un uriaş scandal acţiunea politică majoră, aceea ca vocea PNŢCD să fie din nou auzită. Minciuna şi stigmatizarea, intimidarea, blocarea oricărei dezbateri despre adevărul distrugerii României de statul paralel şi poliţia politică a acestuia”, a scris Aurelian Pavelescu, sâmbătă, pe Facebook.

Acesta a adăugat că PNŢCD este împiedicat de KGB, care acţionează „sub hainele neo-marxiştilor şi neo-liberalilor”, să aibă o voce puternică în Parlamentul European, pe cea a lui Christian Terheş.

„De ce n-ar avea dreptul şi PNŢCD să aibă o voce puternică în Parlamentul European prin Cristian Terheş, liderul ideologic al generaţiei sale, a cărui familie a supravieţuit gulagului comunist în numele credinţei în Hristos şi al drepturilor istorice al poporului român, exponent autentic al liniei PNŢCD moştenită chiar din familia sa care s-a opus comuniştilor? De ce n-ar avea dreptul PNŢCD să se lupte pentru principiile sale în Parlamentul European? De ce n-ar avea dreptul PNŢCD să susţină un partid cu care toate celelalte partide au făcut alianţe şi au fost aduse la guvernare în ultimii 30 de ani? Pentru că KGB-ul a hotărât încă din 1990 ca PNŢCD să dispară, iar acest ordin a fost dat Securităţii şi a fost dus la îndeplinire! Astăzi KGB acţionează sub hainele neo-marxiştilor şi neo-liberalilor, cei care se opun unei Uniuni Europene puternice a popoarelor, pentru a distruge Uniunea. Se văd rezultatele! De aceea, PNŢCD nu va reacţiona, nu va face jocul reţelei noii Securităţi şi a KGB-ului din spatele ei! Nu vom răspunde provocărilor!”, a completat preşedintele PNŢCD.

Pavelescu le-a transmis celor care critică protocolul PNŢCD cu PSD la alegerile pentru PE că nu valorează „nici cât o ceapă degerată” şi vor rămâne în istorie ca trădători.

„Sunt uluit cât de mulţi apar astăzi ca iubitori ai PNŢCD, cât de mulţi au dus grija partidului ani şi ani, au stat în suflet cu Iuliu Maniu şi Ion Mihalache. Cât de mulţi, aflaţi pe la tot felul de partide, s-au descoperit într-o singură zi, de fapt în câteva ore, MARI ŢĂRĂNIŞTI! Cât de mulţi şi-au amintit de mine şi vor să mă aducă pe ”calea cea bună”, cu artileria grea a propagandei statului paralel care domină mass-media pentru a mă compromite. Când, în alte vremuri, în care nici eu şi nici poporul nu cunoşteam reţelele din care făceau parte şi am fost în tabăra anti-PSD, tot împotriva abuzurilor de atunci, nici nu îndrăzneau să-mi treacă prin faţă. Vă ştiu pe toţi, nu valoraţi nici cât o ceapă degerată! Nu vă voi da satisfacţia de a vă răspunde, pentru că nu voi lucraţi, ci KGB-ul din spatele vostru şi uriaşa maşină de dezinformare. Voi sunteţi nimeni şi veţi rămâne în istorie ca trădători!”, a mai spus liderul PNŢCD.

El a mai precizat că partidul pe care îl conduce va cere românilor să îl trimită la Bruxelles pe Terheş, pentru ca vocea formaţiunii să se facă auzită.

„PNŢCD va cere românilor să-l trimită în Parlamentul European pe Cristian Terheş, pentru ca vocea noastră să fie auzită şi acolo unde se pot face sau desface destine ale unor naţiuni! PNŢCD susţine lista PSD pentru alegerile europarlamentare şi desfide pe oricine care crede că ne poate împiedica să fim pe scena politică!”, a conchis Pavelescu.

Reacţia acestuia vine după ce Alin Popa, preşedintele Organizaţiei Judeţene Alba a PNŢCD, dezaprobă virarea partidului „spre acest partid totalitar, de sorginte comunistă”, referindu-se la susţinerea, de către Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, a listei PSD la europarlamentare.

De asemenea, reprezentanţii Fundaţiei Corneliu Coposu au criticat joi seara demersul liderului PNŢCD, Aurelian Pavelescu, de a încheia un protocol de colaborare cu PSD, susţinând că ”aşa-zisul protocol PSD-PNŢCD este lovit de nulitate în faţa istoriei”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat joi că Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Partidul Ecologist Român susţin lista PSD la europarlamentare. Liderul social-democraţilor a adăugat că recomandarea PNŢCD a fost ca pe lista PSD să fie şi preotul Cristian Terheş (acesta ocupă locul 4).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici