Limitarea tarifelor RCA, aflată pe ordinea de zi a Guvernului, a fost amânată

Aprobarea proiectului de Hotărâre de Guvern privind limitarea tarifelor RCA, aflată pe agenda şedinţei de Guvern, a fost amânată. Executivul caută „cele mai bune opţiuni”.

219 afișări
Imaginea articolului Limitarea tarifelor RCA, aflată pe ordinea de zi a Guvernului, a fost amânată

Limitarea tarifelor RCA, aflată pe ordinea de zi a Guvernului, a fost amânată

„Proiectul de Hotărâre de Guvern privind limitarea tarifelor RCA, aflat pe agenda şedinţei de Guvern, a fost amânat pentru a fi analizate cele mai bune opţiuni”, anunţă Executivul.

„În momentul de faţă, ceea ce se întâmplă piaţa RCA nelinişteşte foarte mulţi cetăţeni. Pentru mulţi dintre români, inclusiv pentru noi, este greu de înţeles ceea ce s-a întâmplat într-o perioadă atât de scurtă de timp, când două societăţi de asigurări au intrat în insolvenţă sau au dat faliment”, spunea Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de Guvern.

El a preciza că preşedintele ASF urma să vină în guvern pentru a susţine un proiect de hotărâre de Guvern.

„Vreau să fac menţiunea că în baza propunerii dumnealui şi a analizei, voi lua o decizie în acest sens”, încheia Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici