Lista miniştrilor lui Cioloş ajunge duminică la Parlament, care decide luni dimineaţa audierile

Lista de miniştri ai Cabinetului Dacian Cioloş va fi depusă, duminică, la Parlament, urmând ca luni dimineaţă să aibă loc o şedinţă a conducerii celor două Camere, unde se va decide calendarul audierilor miniştrilor în comisiile de specialitate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

395 afișări
Imaginea articolului Lista miniştrilor lui Cioloş ajunge duminică la Parlament, care decide luni dimineaţa audierile

Lista miniştrilor lui Cioloş ajunge duminică la Parlament, care decide luni dimineaţa audierile

Cel mai probabil, şedinţa Birourilor Permanente reunite va avea loc luni dimineaţa, la ora 9.30.

Ulterior, în cursul după-amiezii, vor începe şi audierile miniştrilor, care ar putea continua şi în ziua de marţi.

Marţi seară este aşteptată şi ceremonia de depunere a jurământului noilor miniştri la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Lista de miniştri va fi depusă, oficial, la Parlament, în cursul zilei de duminică.

Premierul desemnat Dacian Cioloş a anunţat, duminică, lista Cabinetului său, format din 21 de membri, printre miniştrii propuşi fiind Lazăr Comănescu - la Externe, Petre Tobă- Interne, Mihnea Motoc- Apărare, Anca Dragu Paliu- Finanţe, Cristina Guseth- Justiţie şi Vasile Dîncu - Dezvoltare Regională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici