Un nou selfie în PSD. Liviu Dragnea, alături de Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda: Râdem de „comisarii” care iar inventează | FOTO

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a postat o poză pe Facebook în care apare alături de Liviu Dragnea, liderul PSD şi de viitorul soţ, Claudiu Manda, preşedinte al Comisiei SRI. Comentariul care însoţeşte fotografia este legat de o ştire care o vizează pe Olguţa Vasilescu.

5306 afișări
Imaginea articolului Un nou selfie în PSD. Liviu Dragnea, alături de Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda: Râdem de „comisarii” care iar inventează | FOTO

Liviu Dragnea, alături de Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda: Râdem de “comisarii” care iar inventează

“Radem de “comisarii” care iar inventează scenarii...”, scrie fostul ministru al Muncii pe Facebook.

La comentarii, Lia Olguţa Vasilescu lasă şi un link spre o ştire care menţionează că ar fi fost acasă la Paul Stănescu pentru a-şi negocia plecarea din PSD. Materialul publicat în site-ul comisarul detaliază momentul în care Paul Stănescu l-a sunat pe liderul PSD şi i-a spus că îl pune pe “speaker, să audă toţi ce vorbesc, să facă teleconferinţă. Dragnea a înjurat şi a închis telefonul!”

Lia Olguţa Vasilescu a deţinut portofoliul de la minister Muncii până la remaniera din luna noiembrie 2018, după care a fost propusă la ministerul Transporturilor şi respinsă de preşedintele Iohannis. Ulterior, Viorica Dăncilă a propus-o la ministerul Dezvoltării, dar Olguţa Vasilescu a fost din nou refuzată de preşedintele Iohannis.

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI, căsătoresc în această primăvară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici