Liviu Dragnea: Alianţa de centru-stânga între PSD şi UNPR ar trebui revitalizată. Oprea este un om de cuvânt

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, susţine că alianţa de centru-stânga între PSD şi UNPR ar trebui "să fie revitalizată”, adăugând că UNPR este ”un partener de încredere”, iar Gabriel Oprea este ”un om de cuvânt”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

296 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Alianţa de centru-stânga între PSD şi UNPR ar trebui revitalizată. Oprea este un om de cuvânt

Liviu Dragnea (Foto: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că ”este nevoie de o stângă serioasă, puternică, în România”.

"Am discutat şi despre alianţe şi vreau să spun, aici, la Timişoara, în opinia mea, alianţa de centru-stânga între PSD şi UNPR ar trebui să fie revitalizată, să fie luată serios, în considerare. Este un mesaj pentru toată ţara. UNPR este un partener de încredere, iar Gabriel Oprea, preşedintele acestui partid, este un om de cuvânt. Vrem şi cred că este nevoie de o stângă serioasă, puternică, în România. PSD, prin alianţa cu UNPR, poate primi o componentă foarte bine conturată a interesului naţional în întregul înţeles al acestei noţiuni, şi cred că în perioada următoare, nici foarte devreme, dar nici foarte târziu, de asta cred că s-ar putea ca cei care solicită un congres mai repede să aibă dreptate, să discutăm serios de un protocol care să stabilească principiile pe care vor fi făcute listele", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a participat, sâmbătă, la Timişoara, la Consiliul Judeţean al PSD Timiş, fiind însoţit şi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici