Video Liviu Dragnea: Codul administrativ va fi iniţiativă parlamentară

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că a discutat cu premierul Sorin Grindeanu ca, de principiu, Codul administrativ să constituie o iniţiativă parlamentară, el menţionând că va exista o întrevedere şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru a decide în acest sens.

227 afișări

„Am discutat (cu premierul Sorin Grindeanu, n.r.) despre întâlnirea cu UNCJR şi despre Codul adminstrativ pentru că pentru legislaţia din adminisistraţia locală încă mai este mult de muncă. Am discutat în principiu ca această lege - Codul administrativ - să fie iniţiativă parlamentară. O să ne întâlnim şi cu domnul Tăriceanu să stabilim”, a spus Dragnea.

El a mai spus că a discutat cu premierul Grindeanu şi despre Codul finanţelor publice locale.

„Am discutat şi despre Codul finanţelor publice locale. Sunt două legi practic, două pachete de legi extrem de importante şi ne-am pus de acord ce să le spunem colegilor de la UNCJR”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu au participat, marţi dimineaţă, la o reuniune a UNCJR, după ce, în prealabil, au avut o întrevedere de aproximativ o oră.

Dragnea a negat că în această întrevedere ar fi discutat cu Grindeanu despre o eventuală remaniere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici