Liviu Dragnea: Deocamdată nu se pune problema remanierii. Dacă se va pune, se va întâmpla

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat luni că deocamdată nu se pune problema unei remanieri, el menţionând că dacă se va pune această problemă, atunci se va face şi remanierea.

510 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Deocamdată nu se pune problema remanierii. Dacă se va pune, se va întâmpla

Liviu Dragnea: Deocamdată nu se pune problema remanierii. Dacă se va pune, se va întâmpla (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

„Nu pot să am conflict cu premierul pe tema remanierii. Dacă se va pune problema - deocamdată nu se pune - se va pune problema şi se va întâmpla”, a spus Dragnea.

„Am zis că în această săptămână o să avem o întâlnire în trei, domnul Tăriceanu cu domnul Grindeanu şi cu mine, să discutăm despre modul în care funcţionează Guvernul, modul în care funcţionează unele ministere şi o primă analiză a activităţii fiecărui ministru. Asta nu înseamnă că se va termina neapărat cu propuneri de remaniere”, a adăugat Dragnea.

El a arătat că această întâlnire va vea loc în a doua parte a săptămânii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici