Video Liviu Dragnea, despre criticile la adresa sa: PSD a avut mereu "Chirici"/ Liderul PSD a infirmat existenţa unei rupturi între el şi premierul Grindeanu

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat marţi, la sediul instanţei supreme, că nu există nicio fractură în PSD, "nici măcar un picior scrântit". Referitor la criticile aduse de edilul din Iaşi, Mihai Chirica, Dragnea a declarat că partidul "a avut mereu în istoria lui Chirici".

1579 afișări

"Nu e nicio fractură în PSD. Nici măcar un picior scrântit. PSD a avut tot timpul în istoria lui Chirici. Partidul se va exprima în următoarele zile faţă de aceste voci care, de fapt, sunt una singură. Sigur că este o voce foarte importantă, tot aceeaşi voce s-a referit şi l-a susţinut pe Iohannis în zilele în care, cu toată susţinerea coaliţiei care câştigase alegerile, a refuzat-o pe doamne Sevil Shhaideh, dar toate acestea le discutăm în partid. În ceea ce priveşte relaţia cu premierul Sorin Grindeanu, este aceeaşi relaţie pe care am avut-o şi în zilele dinaintea discuţiei privind formarea guvernului ca şi astăzi", a declarat Liviu Dragnea, după ce recent a fost criticat de Mihai Chirică, vicepreşedinte PSD şi primar al municipiului Iaşi.

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirică a lansat duminică un atac la adresat liderului partidului Liviu Dragnea, afirmând că "politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă", chiar dacă acesta a fost un bun lider de partid, care a dus la câştigarea unor scoruri electorale foarte bune. Chirică a fost întrebat dacă este mulţumit de felul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, conduce partidul.

"Sincer? Nu. Dacă aş fi fost mulţumit, aş fi tăcut şi aş fi înghiţit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership şi e nevoie de o schimbare în managementul politic", a răspuns primarul municipiului Iaşi.

Întrebat de jurnalişti dacă Sorin Grindeanu ar fi un lider mai bun al PSD, Dragnea a spus : "Ca să citez un clasic în viaţă: Altă întrebare! O să preluăm toţi asta".

În legătură informaţiile potrivit cărora Victor Ponta ar putea fi propus ministru al Justiţiei, Dragnea a spus : "Nu cred că Victor vrea aşa ceva, dar eu am spus-o mai demult, Victor poate să ocupe orice poziţie în orice guvern din România, dar aici primul cuvânt trebuie să îl aibă şeful guvernului, care după ce se va gândi la nişte propuneri, va trebui să le prezinte şi partidelor din coaliţie şi, bineînţeles, preşedintelui care le semnează".

Dragnea: Nu există nicio ruptură între mine şi Grindeanu, între partid şi Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a infirmat marţi existenţa unei rupturi între el şi premierul Grindeanu sau între PSD şi Guvern, el arătând că se află într-o situaţie ''imposibilă'', respectiv aceea de a i se cere să comenteze afirmaţii în spatele cărora nu ştie cine stă.

''Văd şi eu la televizor, că nici noi nu suntem copii şi vedem, cum tot apar informaţii despre ruptura din PSD. Am ajuns la concluzia că trebuie să ieşim de două, trei ori pe săptămână împreună pentru a arăta că nu este nicio ruptură între noi. Nu există nicio ruptură între mine şi domnul Grindeanu, între partid şi Guvern'', a spus Dragnea.

El a arătat că a discutat marţi cu premierul Grindeanu, la biroul său de la Camera Deputaţilor, ''mai mult chestiuni politice şi mai puţin chestiuni guvernamentale''.

''Nu există această ruptură. Poate sunt colegi de-ai mei care, văzând şi ei la televizor, încep să creadă (că ar fi o ruptură, .r.) pentru că o minciună repetată la nesfârşti riscă să ajungă adevăr'', a susţinut Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici